2013. jan. 8.

Táblagépek az Alcateltől

A telefon csokor mellé az Alcatel öt az alsóbb kategóriába szánt táblagéppel rukkolt elő.
Ebből az első legerősebb tag az Evo 7 HD névre hallgat. Már a név alapján egyértelmű, hogy 7 hüvelykes, 1280 x 800 képpont felbontású kijelzővel rendelkezik. A gép lelke egy 1,6 GHz-es kétmagos processzor amihez 1 GB RAM tartozik. A készülék hátlapján egy 3 megapixeles valamint az előlapon egy VGA kamera található. Ahogyan az a tábláknál lenni szokott alap a 4 GB belső memória, de ezt bővíthetjük microSDHC kártyával. Elmaradhatatlan az  Android 4.1 Jelly Bean. A készülék májusban várható.


A második készülék neve az Evo 7. Így egyértelmű, hogy nem HD felbontású kijelzővel rendelkezik csak egy 1024 x 600felbontású változattal. A Gép lelke egy 1 GHz-en ketyegő egymagos processzor. Az előlapi kameráról itt sajna le kell mondanunk. De Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich operációs rendszert kapott a készülék.

Végül itt a One Touch Tab trió amely első tagja a One Touch Tab 7 HD. A készülék egy 7 hüvelykes, 1280 x 800 felbontású kijelzőt, 2 megapixeles hátlapi és VGA előlapi kamerát, 1 GB RAM-ot, 8 GB belső memóriát ami microSDHC kártyával bővíthető valamint Android 4.1 Jelly Bean rendszert kap majd.
A második tag a One Touch Tab 8 HD nevéből ítélve egy 8 hüvelykes panelt kap ami csupán 1024 x 768 felbontású így nem igazán nevezhető HD-nek. A HD-nélküli One Touch Tab 7 egy 7 hüvelykes, 1024 x 600 felbontású kijelzőt, VGA előlapi kamerát, 1 GHz-es processzort és microSDHC kártyával bővíthető 4 GB belső memóriát kapott.
Ebben a szép mobilokból és táblagépekből álló gyűjteményből ha lehet így nevezni tényleg mindenki megtalálja a maga kis szépségét. Az Alcatel egyértelműen a fejlődés útjára lépett. De ez a piacon hogyan fog szerepelni azt még kikövetkeztetni sem lehet.

Forrás: Mobilaréna