2013. jan. 8.

Színekben gazdag az Alcatel One Touch Pop

A CES alkalmával az Alcatel sem marad ki a jóból. Most egy egész csokorra való készüléket fog piacra dobni a gyártó. Remélve hogy a vevők megtalálják a magukhoz illő készüléket. Most nézzük milyen készülékeket tartalmaz ez a kis csokor.


Elsőként itt van az Alcatel One Touch X'Pop amely egy 4,5-hüvelykes qHD kijelzőt kap majd. A készülék lelkét egy 1 GHz-en ketyegő dual-core processzor alkotja. Ehhez társul 512 MB RAM. A hátlapon pedig egy 5 megapixeles kamera csücsül majd.

Másodszor itt van az Alcatel One Touch M'Pop amely egy 4-hüvelykes WVGA kijelzőt kap majd. A készülék lelkét egy 1 GHz-en ketyegő processzor alkotja. Ehhez társul 512 MB RAM. A készüléken az Android 4,1 Jelly Bean fog majd teljesíteni.

Harmadszor itt van az Alcatel One Touch S'Pop amely egy egy 3,5-hüvelykes HVGA kijelző kap majd. A készülék lelkét egy 1 GHz-en ketyegő processzor alkotja. Ehhez társul 512 MB RAM. A hátlapon pedig egy 3,2 megapixeles kamera csücsül majd. A készüléken az Android 4,1 Jelly Bean fog majd teljesíteni.  

Végül utoljára itt van az Alcatel One Touch T'Pop amely egy 3,5-hüvelykes kijelzőt kap majd. A készülék lelkét egy 1 GHz-en ketyegő processzor alkotja. Ehhez társul 256 MB RAM. A készüléken az Android 2.3 fog majd teljesíteni.

Forrás: Phonearena