2012. júl. 26.

Sony LT30p Xperia Mint

Lencsevégre került a Sony ütős hardverrel szerelt okostelefonja, az Xperia Mint. A felső kategóriás jövevény meglepően visszafogott külsőt kapott.
Nemrég a Bluetooth SIG jóvoltából fény derült a Sony LT30 technikai tulajdonságaira, ám eddig egyetlen fotó sem bukkant fel a japán gyártó újdonságáról. Most ez változott, ugyanis a Mobile-review kezelésbe vette a masinát és nem engedte ki a kezei közül anélkül, hogy lencsevégre kapta volna.
Az oldal megtudta az LT30p kódnevű telefonról, hogy egy 1,5GHz-es, kétmagos Snapdragon S4 processzor teljesít benne szolgálatot, melyet 1GB RAM és 16GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhely egészít ki. Az is megerősítést nyert, hogy a készülék hátlapján egy 13 megapixeles kamera található. Érdekesség, hogy a Mobile-review szerint a telefon 1280 x 720 pixel felbontású LCD kijelzője 4,3 hüvelyk képátlóval bír, de az alant látható fotóból jól kivehető, hogy a Bluetooth SIG által megjósolt, 4,6 colos panel feszít az Xperia Mint előlapján.

A képeken látható készülék igen gyatra összeszerelési minőségről árulkodik, ezért elképzelhető, hogy csak a Mint egyik prototípusáról van szó, s egészen az IFA kiállításig várnunk kell, hogy teljes pompájában és végleges formájában megcsodálhassuk a Sony új nagyágyúját.


Forrás: Kütyü magazin