2012. júl. 16.

Kiszivárgott fotón a Sony Xperia SL

Emlékezetes, hogy a Sony az év legelején jelentette be az NXT Series világszerte igen nagy népszerűségnek örvendő, Xperia S nevezetű high-end delikvensét, mely többek közt egyedi designjáról, illetve rendkívül nagy pixelsűrűségű 4,3 colos HD kijelzőjéről ismerszik meg. Az Xperia S általánosságban véve remek működési sebességet produkál, noha "csak" kétmagos 1,5 GHz-es processzor lakozik benne. A fanyalgók számára jó hír, hogy a gyártó rövid időn belül várhatóan fel fogja egy kicsit turbózni a készülék processzorát.

Egy nemrégiben kiszivárgott dokumentum szerint az Xperia S ráncfelvarrt utódja Xperia SL névre fog hallgatni, a típusjelölés pedig LT26i-ről LT26ii-re fog változni. A két modell közötti különbségek pontos mibenléte egyelőre ismeretlen, mindenesetre több mint valószínű, hogy a Sony 1,5 GHz-ről 1,7 GHz-re fogja növelni a kétmagos processzor frekvenciáját. Hasonló változásnak lehettünk tanúi tavaly, amikor is az év elején debütált Xperia arc 1 GHz-es processzorát az augusztusban bejelentett Xperia arc S-ben 1,4 GHz-re húzta fel az akkor még Sony Ericsson nevet viselt vállalat.

A Sony Xperia SL hivatalos bejelentésére várhatóan a szeptemberben Berlinben megrendezendő IFA szakkiállításon kerül majd sor. A készülékről kiszivárgott első sajtófotó tanúsága szerint kék és pink változat mindenképpen érkezik majd az újdonságból.

Forrás: Mobilport

Published with Blogger-droid v2.0.6