2012. ápr. 27.

Belvárosi F1 száguldás - a kulisszák mögött

A többszörös futamgyőztes Vodafone McLaren Mercedes egyik gyönyörű példányát ma helyezték el a Fashion Street-en, mely egy motor nélküli darab.  Május elsején 14 órától  majd Jenson Button rója a köröket a Bazilika és a Parlament között, immár élesben. Úton is van ide a fővárosba és még a mai napon meg is érkezhet. Várhatóan látványos pörgést és gumifüstölést is produkál majd.
Nem kell csüggedni aki nem tud ot  leni az a az MTVA jóvoltából nemcsak a nagydíjat, hanem a Kossuth és Erzsébet téri május elsejei koncerteket is élőben közvetíti az m1 és a Kossuth Rádió. Az m1 számára adott a technikai háttér ahhoz hogy HD felbontásban közvetítse a müsort. A helyszínen lesz 38 különféle típusú kamera, 4 közvetítő kocsi, egy látványstúdió, 24 operatőr, 35 alkotói stábtag, 10 műsorvezető, 10 szerkesztő, összesen 160 ember dolgozik. (Ez nem csekély mennyiség)
A Vodafone többek között okostelefonos alkalmazásokkal is készül a rendezvényre. Már letölthető az ingyenes Guide @ Hand okostelefonos alkalmazás speciális kiadását iPhone-ra és androidos készülékekre.